Valamon luostari

Kiireettömyys kutsuu

 

Valamon opisto on kaikille avoin koulutuksen, kulttuurin ja kasvun kohtauspaikka. Luostarin suojissa opiskelulle tarjoutuu ainutlaatuinen työrauha, jota täydentää ympäröivän luonnon kauneus ja levollisuus. Täällä voit kiireettömästi keskittyä itsesi kehittämiseen, uuden oppimiseen ja yksinkertaisista asioista nauttimiseen.

Valamon opisto tarjoaa monipuolista kurssitoimintaa ympäri vuoden. Valamoon voit tulla vaikka sapattivapaalle ja paneutua perusteellisesti ortodoksiseen kulttuuriin ja ikonimaalaukseen tai valita muutaman päivän lyhytkurssin, jolla perehdyt erilaisiin kädentaitoihin tai itsesi kehittämiseen.

Voit tutustua kurssitarjontaan tällä internetsivulla, selata sähköistä esiteversiota täällä, ladata esitteen pdf-muodossa tästä tai lähettää meille Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja tilata painetun esitteen kotiisi.

Ilmoittautuminen vuoden 2015 kursseille on alkanut.

Kursseille voit ilmoittautua entiseen tapaan suoraan kyseisen kurssin nettisivulta (katso kurssien aihepiirit tämän sivun oikealla palstalla), Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse numeroon 017 5701 401 (ma-pe klo 9-15).