Valamon luostari

Kiireettömyys kutsuu
Valamon opisto – silta arjen ja pyhyyden välillä

Valamon opisto on kaikille avoin koulutuksen, kulttuurin ja kasvun kohtauspaikka. Luostarin suojissa opiskelulle tarjoutuu ainutlaatuinen työrauha, jota täydentää ympäröivän luonnon kauneus ja levollisuus. Täällä voit kiireettömästi keskittyä itsesi kehittämiseen, uuden oppimiseen ja yksinkertaisista asioista nauttimiseen.

Valamon opisto tarjoaa monipuolista kurssitoimintaa ympäri vuoden. Meillä voit paneutua perusteellisesti ortodoksiseen kulttuuriin ja ikonimaalaukseen tai valita muutaman päivän lyhytkurssin, jolla perehdyt erilaisiin kädentaitoihin, filosofiaan tai itsesi kehittämiseen.

» Ilmoittautuminen kursseille

Kursseille voit ilmoittautua suoraan kyseisen kurssin nettisivulta
sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 
puhelimitse 017 5701 401 (ma-pe klo 9-15).

Selaa kursseja aihepiireittäin sivun oikealta palstalta.

 

» Kurssiesite
  • Selaa sähköistä esitettä
    Talven 2015-2016 kurssiopas (loka-huhtikuu)
  • Lataa esite pdf-muodossa
    Talven 2015-2016 kurssiopas
  • Tilaa painettu esite: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Brochyr av Valamo folkhögskola på svenska 

 

Logokilpailu

Valamon opisto täyttää 30 vuotta ensi vuonna 2016. Juhlan johdosta julistamme logon eli juhlavuoden tunnuksen suunnittelukilpailun. Logo tulee näkymään mm. opiston esitteessä ja mainoksissa.

Kilpailutyön toteutustapa on vapaa. Suunnittelussa on hyvä huomioida, että logo toimii sekä värillisenä että mustavalkoisena versiona. Kilpailutyöhön voi liittää tarkennuksena tiedon väreistä, muut mahdolliset käyttöohjeet ja perustelut ulkonäölle.

Voittaja saa palkinnoksi vapaavalintaisen viikonloppukurssin Valamon opistossa yhdelle.

Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on kilpailuaineistoon täydet tekijänoikeudet. Voittajatyön kaikki tekijänoikeudet siirtyvät opistolle.

Kilpailutyöt toimitetaan 15.12.2015 mennessä Valamon opistoon sähköpostitse opisto @ valamo.fi tai kirjeitse Valamontie 42, 79850 Uusi-Valamo. Työhön liitetään tekijän tiedot ja yhteystiedot.

Lisätietoja rehtori Katjalta.

 


 

Tulevia kursseja: