Valamon luostari

Kiireettömyys kutsuu

Luostari kutsuu vieraita myös yöpymään. Tarjolla on läpi vuoden useita eritasoisia vaihtoehtoja: luostarihotellin ja opistohotellin huonevalikoimaa täydentävät askeettiset vierasmajat, joista toinen on palvellut aiemmin munkkien asuinrakennuksena ja toinen kartanon kärryliiterinä sekä vanhan munkkilan huoneet.

Valamon luostarihotelliKaikki Valamon majoitustilat ovat savuttomia, eikä niissä ole televisiota tai radiota. Kun ulkovalot himmennetään klo 21, ympäristö virittäytyy lepoon ja uneen, jota ulkomaailman hälinä ei häiritse. Luostarissa on tilaa ajatuksille.

Talvella majoittuminen on kesäkautta (touko-lokakuu) edullisempaa. Alle 4-vuotiaat saavat luostarista yösijan vanhempiensa seurassa veloituksetta. Kaikki huonehinnat sisältävät aamiaisen noutopöydästä. Luostarin aamiainen on mutkaton ja monipuolinen. Se sisältää:

  • ruisleipää, itsetehtyjä sämpylöitä, mysliä, maissihiutaleita ja puuroa
  • tuoreita vihanneksia
  • juustoa, kalaa, silliä, kananmunia
  • hedelmiä ja aamiaishilloa
  • tuoremehua, maitoa, piimää, kahvia ja luostarin omaa haudutettua teetä

 

Jouluna ja pääsiäisenä majoitustilaa myydään vain täysihoitopaketteina, joiden hintoihin sisältyvät majoituksen lisäksi myös ateriat ja juhliin liittyvä muu ohjelma.
Luostarimatkan voi antaa myös lahjaksi ystävälle. Myyntipalvelu osaa kertoa lisää Valamon lahjakorteista.


Valamon luostarin myyntipalvelu
puh. 017 570 1810
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Huom! Kaikki huoneet eivät välttämättä näy Booking.com varausjärjestelmässä, tarkista ajankohtainen majoitustilanne myyntipalvelusta, puh. 017 570 1810 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..