Valamon luostari

Kiireettömyys kutsuu

Ikonmålningskurser på svenska

Valamo Folkhögskola

Valamo folkhögskola är en mötesplats för utbildning, kultur och växande som är öppen för alla. Att studera i klostermiljö erbjuder en arbetsro som förstärks av den omgivande naturens skönhet och lugn. Här kan du utan vardagens jäkt och stress koncentrera dig på att utveckla dig själv, att lära dig nytt och att njuta av enkla ting.

Valamontie 42, 79850 UUSI-VALAMO
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., www.valamo.fi/opisto

Kursanmälan görs på folkhögskolans nätsida, per e-post Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. eller per telefon måndag-fredag kl. 9.00-15.00, telefon +358 17 570 1401.

Ta kontakt med folkhögskolans kurssekreterare Eija Waris,telefon +358 50 324 6801, e-post Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. om du har särskilda önskemål angående kursen du ska delta i. 

Boende

Kursdelatagarna bor i regel i enkel-eller dubbelrum i folkhögskolans hotell. Rummen har egen toalett och dusch. Om det inte finns plats i folkhögskolans hotell eller om deltagaren så önskar är det även möjligt att bo i klostrets gästhem där toalett och dusch delas av flera boende, samt i klostrets hotell. Sänglinne och handdukar ingår i priset. Till alla kurser är det inte möjligt att välja alla boendealternativ. Antalet enkelrum är begränsat; om du bor ensam i ett dubbelrum betalar du enkelrumsavgift.

Rabatter
Pensionärer, arbetslösa och heltidsstuderande kan få 10 % rabatt på kurspriset (undervisning + boende). Uppge rabattönskemål vid anmälan, rabatten kan inte erhållas i efterhand. Att inte delta i alla kursdagarna berättigar inte till rabatt på priset. Rabatt erhålls inte heller om kursen redan har ett rabatterat pris.

Samla stämplar för att få kursrabatt

I folkhögskolans kansli har du möjlighet att be om ett stamgästkort. Om du deltar i tre kurser under ett år, får du ett presentkort värt 50 euro som du kan använda vid nästa kursbetalning. Kurspresentkortet gäller under ett år. Stamgästkortet och presentkortet är personliga.

Avbokning av kurs

Kursanmälan är bindande. Eventuell avbokning måste ske två veckor före kursens start, i annat fall betalas 30 % av kursens pris. Om ingen avbokning av kursen görs, betalas hela kursavgiften.Valamo folkhögskola förbehåller sig rätten att avboka en kurs om antalet anmälda är för lågt eller om kursen inte kan anordnas p.g.a ett oväntat hinder. I det fallet återbetalas kursavgiften. Folkhögskolan förbehåller sig även rätten att förändra kursprogrammet eller kursens lärare vid t ex lärarens sjukdom.

2 890 fi eventsa75e295415f3372f86bfb56c75194d6e